با ما تماس بگیرید info@amz.ir | 021 - 88628046

دوره آموزشی یادگیری آشنايي با الزامات GMP در صنايع غذایی

0 دانشجو ثبت نام کرده

    هدف دوره آموزشی یادگیری آشنايي با الزامات GMP در صنايع غذایی:

    1. هدايت توليدكنندگان مواد غذايي و صنايع بهداشتي در جهت استقرار حداقل شرايط خوب توليد
    2. استمرار شرايط خوب و توليدمحصول با كيفيت
    3. ايجاد اطمينان از كنترل محصولات توليد شده و انطباق با استاندارد هاي مناسب
    4. برآورده نمودن نياز هاي مصرف كنندگان ، از نظر كيفيت ، ايمني و كارايي

    مدت دوره آموزشی یادگیری آشنايي با الزامات GMP در صنايع غذایی:

    دوره آموزشی یک روزه می باشد .

    استاد دوره آموزشی یادگیری آشنايي با الزامات GMP در صنايع غذایی:

    دکتر مهدی رفتاری

    • دکترای مدیریت دانشگاه تهران
    • کار‌شناس ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه شهید بهشتی
    • کار‌شناس مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
    • سرمدرس ایزو ۹۰۰۱ ویرایش ۲۰۱۵ تحت اعتبار ایرکا IRCA

    سرفصل دوره آموزشی یادگیری آشنايي با الزامات GMP در صنايع غذایی:

    • تمیز کردن
    • آلودگی
    • گندزدایی
    • ساختمان و تاسیسات
    • بهداشت
    • شناخت خطرات
    • ایمنی مواد غذایی
    • مناسب بودن مواد غذایی

    مخاطبان دوره آموزشی یادگیری آشنايي با الزامات GMP در صنايع غذایی:

    • کلیه مسئولین کنترل کیفیت
    • مدیران کارخانه ها
    • دانشجویان رشته های صنایع غذایی
    • داروسازی و رشته های مرتبط

    تاریخ برگزاری دوره آموزشی یادگیری آشنايي با الزامات GMP در صنايع غذایی:

    6 دی 96

    برنامه درسی دوره

    No curriculum found !

    نقد و بررسی دوره

    نا مشخص

    امتیاز
    • 5 ستاره0
    • 4 ستاره0
    • 3 ستاره0
    • 2 ستاره0
    • 1 ستاره0

    هیچ نقد و بررسی برای این دوره ثبت نشده است.

    دوره محدود
    • خصوصی
    • 0 روز

    آخرین نوشته ها

    کلیه ی حقوق برای شرکت آرشانیک آوید محفوظ است.

     

    X